Over Studio 3Diep

Studio 3Diep is de ontwerpstudio van René Jasker. Na 15 jaar grafische vormgeving werd het tijd om in 2020 de affiniteit voor 3D en het delen van kennis toe te voegen aan de bedrijfsactiviteiten.

Vanaf 2015 specialiseerde René zich in 3D-tekenen, eerst als vrijwillig tekenaar voor Vught 3D en later als 3D-artiest én grafisch vormgever bij de Heldense Group BV. Hier tekende, renderde en implementeerde hij 1250 designkasten en -tafels in 3D voor interactieve prijslijsten. Bij Berden Wonen gaf René een 3D-teken- en rendercursus aan interieuradviseurs, en voor Doabuy ITC transformeerde hij productfoto's van tuinmeubelen tot sfeervolle afbeeldingen met behulp van studio-opnamen en 3D-visualisaties. Daarnaast ontwierp hij voor Sumisura een website met een geavanceerde 3D-productconfigurator.

René heeft met trots enkele bekende opdrachtgevers aan zijn klantenkring kunnen toevoegen zoals Sumisura, Showroommodellen, Berden Wonen, Kegro Deuren, Deponti, SPX FLOW, Impuls en Scheldebouw.

René Jasker

Heeft meer dan 35 jaar grafische ervaring en een grafische opleiding gevolgd aan de Grafische School Eindhoven. Is productiemanager geweest bij QS graphics met als specialiteit reprografie en extralarge colourprinting. Sinds 2005 eigenaar/grafisch vormgever van grafisch-bureau.nl en sinds 2020 eigenaar van Studio 3Diep. Tussentijds heeft hij ook nog voor 2 werkgevers gewerkt.

Getrouwd, 2 volwassen kinderen, maakt graag lange wandelingen liefst in de bergen, kan genieten van goede wijn, trappist en een goede (zelf gemaakte) maaltijd. Leest ook graag een historische roman of thriller. Ook is hij regelmatig actief in de sportschool alwaar hij Pilates en spinning beoefend.